ГУР: заяви московської влади, «що вони щось збили», не відповідають дійсності, а цех з виробництва електроніки для ракет «дійсно горить»

ГУР: заяви московської влади, «що вони щось збили», не відповідають дійсності, а цех з виробництва електроніки для ракет «дійсно горить»

КИЇВ. 1 вересня. УНН. У московській області рф повідомляють про пожежу цеху із виробництва електроніки для ракет. Цей факт підтвердив у коментарі журналісту УНН представник ГУР МОУ Андрій Юсов, і додав, що ГУР причину загорання не коментує. Цитата
«У підмосков’ї в люберцях дійсно на підприємстві «Томілінський електронний завод НПП ТЕЗ». Дійсно, горить цех з виробництва електроніки для ракет. Чому він горить і хто зробив так, щоб він горів, – ми не коментуємо. Але факт – горить. І заяви представників московської влади про те, що вони щось збили, не відповідає дійсності. Це правда», — сказав Юсов.
Доповнення
Вранці 1 вересня мер москви сергій собянін заявив у Telegram-каналі, що російська ППО збила безпілотник на підльоті до москви. 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Криворукі якісь…» — в ГУР показали погоню ворожих вертольотів за нашим БпЛА

Джерело:
УНН

Теги: Росія, Москва, Московська область, ГУР МОУ

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/259955/gur-zajavi-moskovskoi-vladi-shho-voni-shhos-zbili-ne-vidpovidajut-dijsnosti-a-ceh-z-virobnictva-elektroniki-dlja-raket-dijsno-gorit

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top