У Запоріжжі Держпродспоживслужба анонсувала прийоми громадян: названо причину

Прийоми громадян відбудуться у двох районах Запоріжжя 6 вересня.

Про це інформує Акцент з посиланням на сайт ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

«Громадяни зможуть отримати консультації у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства, державного регулювання цін на соціально значущі товари та інших», — наголосили в повідомленні.

Так, прийоми громадян спеціалістами управління захисту споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області відбудуться у Шевченківському та Хортицькому районах 6.09.2023 з 8:00 до 12:00. Вони будуть організовані:

в приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району за адресою м.Запоріжжя, бул. Будівельників, 19, кабінет №103;в приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району за адресою м.Запоріжжя, просп. Моторобудівників, буд.34, кабінет №119.

Дивіться також: В Запоріжжі реєстрацію запитів на отримання гуманітарної допомоги буде відкрито в третій декаді вересня: за однієї умови (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-derzhprodspozhivsluzhba-anonsuvala-prijomi-gromadyan-nazvano-prichinu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top