Евакуйованого крокодила Джастіна із Запоріжжя прооперують у Львові

Крокодилу надали необхідну допомогу: обробили рану, вкололи антибіотик та зробили рентген. До Львова запросили ветеринарів зі столиці, адже тут немає потрібних спеціалістів з рептилій.

Нільським крокодилом Джастіном два метри завдовжки та 75 кг опікується директор притулку «Домівка врятованих тварин» Орест Залипський. Рептилію евакуювали з прифронтового Запоріжжя до Львова. Зоозахисники виявили, що крокодил поранений. Сам себе вкусив за задню лапу і пошкодив пальці — це досить поширені травми серед крокодилів, повідомляє «Суспільне».

«Процес, як він себе кусав, ми не бачили. Ми тільки побачили, що він травмований, коли прийшли його годувати», — розповідає Орест Залипський журналістам.

Джастіна одразу ж відвезли до ветклініки, де йому обробили рану, вкололи антибіотик й зробили рентген. Згодом постраждалого знову відвезли в «Домівку», оскільки в клініці він би все розніс.

Наразі очікується прибуття фахівців зі столиці, які можуть прооперувати крокодила. Тварина себе добре почуває.

За словами Ореста Залипського, Джастін оселився у «Домівці врятованих тварин» минулого літа, після того, як його евакуювали з Запоріжжя. Зараз він має свій великий тераріум. Любить їсти курятину, кролятину та рибу.

Источник: https://forpost.media/novosti/evakuyovanoho-krokodyla-dzhastina-iz-zaporizhzhia-prooperuiut-u-lvovi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top