Боррель підтвердив, що очільники МЗС ЄС проведуть засідання в Києві

Боррель підтвердив, що очільники МЗС ЄС проведуть засідання в Києві

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Верховний представник ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель підтвердив, що Рада міністрів закордонних справ блоку проведе виїзне засідання у Києві, щоб ознайомитись із ситуацією в Україні на місці. Про це він сказав на пресконференції за підсумками неформальної зустрічі очільників МЗС ЄС, передає УНН. Деталі
Він зауважив, що під час зустрічі учасники присвятили дискусію безпеці в обговоренні двосторонніх відносин з Україною. Зокрема, на Українському допоміжному фонді в рамках Європейського фонду миру, який головний дипломат Євросоюзу запропонував на розгляд міністрів під час неформальної зустрічі Ради ЄС із закордонних справ у Толедо.
Цитата
«Ми будемо далі це обговорювати. І я буду обговорювати це з нашими українськими партнерами. Я можу повідомити, що найближчим часом ми скликаємо зустріч міністрів закордонних справ у Києві», — зауважив Боррель, однак не назвав точну дату через питання безпеки.
Нагадаємо
Італійське національне інформагентство ANSA повідомило, що наступне засідання Ради ЄС із закордонних справ, найімовірніше, відбудеться в Києві на початку жовтня.

Джерело:
УНН

Теги: ЄС, Україна, засідання, зустрічі, МЗС

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/260379/borrel-pidtverdiv-shho-ochilniki-mzs-ies-provedut-zasidannja-v-kiievi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top