Представник Офісу Президента відвідав зруйновані багатоповерхівки в Запоріжжі (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 22 вересня, до Запоріжжя з робочим візитом приїхав заступник керівника ОП Олексій Кулеба. Він провів робочі наради з представниками Запорізької ОВА та міської ради, а також побував на місцях біля зруйнованих багатоповерхівок, в які влучили ворожі ракети.

Так, зокрема Кулеба побував біля будинків на вулиці Запорізькій, між якими влучила ворожа ракета. Про це пише Акцент.

Президент України тримає на особистому контролі все, що відбувається з відновленням в Запоріжжі. Наше завдання проконтолювати те, щоб люди чітко розуміли і знали, коли будуть відновлені їхні оселі, а влада надала необхідні соціальні гаратії та виплати, — повідомив Кулеба.

Експертиза по будинку по вулиці Запорізькій, 2А була проведена у серпні цього року. З місцевого бюджету вже було виділено більше 7 мільйонів для демонтажу аварійної частини під’їзду, щоб недопустити обвал конструкцій. Про те, як саме відбувався демонтаж можна подивитися за посиланням нижче.

«Три поверхи впали нам на лоджію»: як у Запоріжжі проводять демонтаж у постраждалому від ракетного удару будинку (ФОТО, ВІДЕО)

Загалом вартість проєктних робіт по цьому будинку склала 4,7 млн гривень. Загальна кошторисна вартість — понад 183 мільйони. З 30 серпня проєкт передано на реалізацію до Служби відновлення та розвитку інфраструктури Запорізької області. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/predstavnik-ofisu-prezidenta-vidvidav-zrujnovani-bagatopoverhivki-v-zaporizhzhi-foto-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top