Без запису вже завтра: хто у Запоріжжі може отримати грошові виплати замість «гуманітарки»

У Запоріжжі анонсували надання грошової допомоги одразу ряду категорій громадян: виплати надаватимуть замість «гуманітарки».

Про це інформує Акцент з посиланням на Інформаційно-ресурсний центр Бердянського району.

«Шановні мешканці Бердянського району, які проживають у м. Запоріжжя. Один з наших партнерів «Всесвітня продовольча програма», який надавав допомогу через ADRA Ukraine, з жовтня призупиняє видачу продуктових наборів та розпочинає грошові виплати для окремих категорій», — написали там.

Так, програма передбачає 1500 грн. щомісяця на кожного члена сім’ї до кінця 2023 року, а інформація — «для тих, хто не оформив грошову допомогу з будь яких причин».

За повідомленням каналу, вже завтра, 25.09.2023 з 09:00 до 14:00, запрошуються Андрівська, Андріївська, Берестівська, Осипенківська, Приморська, Софіївська та Чернігівська територіальні громади на оформлення грошової допомоги.

БАГАТОДІТНІ СІМ’Ї.

При собі необхідно мати:

довідку ВПО з реєстрацією у м. Запоріжжя;документ, що посвідчує особу (паспорт);податковий номер на кожного дорослого члена сім’ї;номер IBAN кожної дорослої особи(міжнародний номер банківського рахунку з 29 буквено-цифрових символів);посвідчення, що підтверджує статус багатодітної сім’ї; свідоцтва про народження трьох і більше дітей віком до 18 років. МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНІ СІМ’Ї:

При собі необхідно мати:

довідка ВПО з реєстрацією у м. Запоріжжя;документ, що посвідчує особу (паспорт);податковий номер кожної дорослого члена сім’ї; номер IBAN кожної дорослої особи(міжнародний номер банківського рахунку з 29 буквено-цифрових символів);свідоцтва про народження дітей;довідка про отримання соціальної допомоги як малозабезпеченої сім’ї. ОДИНОКИЙ БАТЬКО\МАТИ :

При собі необхідно мати:

довідка ВПО з реєстрацією у м.Запоріжжя;документ, що посвідчує особу (паспорт);податковий номер кожної дорослого члена сім’ї;номер IBAN кожної дорослої особи(міжнародний номер банківського рахунку з 29 буквено-цифрових символів);посвідчення, що підтверджує статус одинокого батька/матері;свідоцтво про народження дитини (-тей. ОДНООСІБНІ ДОМОГОСПОДАРСТВА З ДІТЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

При собі необхідно мати:

довідка ВПО з реєстрацією у м. Запоріжжя;документ, що посвідчує особу (паспорт);податковий номер кожної дорослого члена сім’ї;номер IBAN кожної дорослої особи(міжнародний номер банківського рахунку з 29 буквено-цифрових символів);довідка про інвалідність дитини + документ, що підтверджує, що батьки не проживають разом (свідоцтво про розлучення, свідоцтво про смерть одного з батьків тощо);свідоцтво про народження дитини (-ів).

Реєстрація індивідуально:

ОСОБА З ІНВАЛІДНІСТЮ БЕЗ ПРАВА НА ПЕНСІЮ

При собі необхідно мати:

довідка ВПО з реєстрацією у м. Запоріжжя;документ, що посвідчує особу (паспорт);податковий номер кожної дорослого члена сім’ї;номер IBAN кожної дорослої особи(міжнародний номер банківського рахунку з 29 буквено-цифрових символів);довідка з управління соціального захисту населення обласної/районної/громадської адміністрації;довідка про інвалідність. ОСОБИ БЕЗ ПРАВА НА ПЕНСІЮ (60+) (БЕЗРОБІТНІ, СТАРШОГО ВІКУ)

При собі необхідно мати:

довідка ВПО з реєстрацією у м. Запоріжжя;документ, що посвідчує особу (паспорт);податковий номер кожної дорослого члена сім’ї;номер IBAN кожної дорослої особи(міжнародний номер банківського рахунку з 29 буквено-цифрових символів);довідка з управління соціального захисту населення обласної/районної/громадської адміністрації.

Там підсумували, що при собі треба мати оригінали документів на кожного члена сім’ї. ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО. Адреса: вул. Незалежної України, 55а. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/bez-zapisu-vzhe-zavtra-hto-u-zaporizhzhi-mozhe-otrimati-groshovi-viplati-zamist-gumanitarki/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top