ССО України повідомили про знищення командуючого ЧФ РФ

Внаслідок удару ЗСУ по штабу Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі було знищено командувача ЧФ РФ адмірала Віктора Соколова. 

Про це інформує Акцент з посиланням на повідомлення ССО.

Сили спеціальних операцій повідомили про результати успішних спецоперацій. Так, після ураження штабу чф рф загинуло 34 офіцера, серед них командувач чф рф адмірал Віктор Соколов.

«Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу не підлягає відновленню», — додали там.

Також, у пресслужбі опублікували оновлену інформацію по втратам противника в результаті проведення спецоперації ССО зі знищення БДК «Мінськ»:

«Враховуючи факт, що БДК «Мінськ» мав на наступний день вийти на бойове чергування,  особовий склад був присутній на БДК. Безповоротні втрати склали 62 окупанта».

Нагадаємо: як інформував Акцент, 22 вересня ЗСУ завдали потужного удару по основному командному пункту Чорноморського флоту російської федерації у Севастополі. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Опубліковано відео другого прильоту по штабу ЧФ РФ у Севастополі Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/sso-ukrayini-povidomili-pro-znishhennya-komanduyuchogo-chf-rf/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top