Водій Ford наїхав на жінку: ввечері у Запоріжжі сталася смертельна ДТП (ФОТО)

У Запоріжжі та районі сталися аварії, внаслідок яких одна пішохідка загинула, інша — травмована.

Про це інформує Акцент з посиланням на сайт ГУНП в Запорізькій області.

За повідомленням Нацполіції, дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими сталися у вечірній час. Так, 23 вересня аварія відбулася в Хортицькому районі обласного центру, а 24 вересня — в районі смт Новомиколаївки. На місцях подій працювали слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту та працівники швидкої медичної допомоги.

23 вересня близько 19:00 до відділення поліції №3 (Новомиколаївське) Запорізького РУП надійшло повідомлення про аварію з постраждалими на автошляху «Запоріжжя-Донецьк».

Поліцейські встановили, що 72-річний водій автомобіля «Ford» не дотримався безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішохідку, яка перетинала проїжджу частину дороги у невстановленому місці. У результаті аварії, 83-річна жінка від отриманих травм померла на місці події.

Інша ДТП сталася 24 вересня близько 18:00 по вулиці Василя Сергієнка. 74-річний чоловік, керуючи автомобілем «Chery» скоїв наїзд на громадянку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. 66-річна пішохідка отримала численні тілесні ушкодження та була госпіталізована.

«За результатами медичних освідувань обидва водії тверезі. Їх транспортні засоби вилучені та поміщені на територію спецмайданчика», — йдеться в повідомленні.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація подій – ч. ч. 1, 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції закликають учасників дорожнього руху бути обачними та дотримуватися правил дорожнього руху.

Дивіться також: Легковик Nissan відкинуло на тротуар: у центрі Запоріжжя сталася ДТП (ФОТО) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/vodij-ford-nayihav-na-zhinku-vvecheri-u-zaporizhzhi-stalasya-smertelna-dtp-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top