У Бердянську й Мелітополі окупанти встановили обладнання для «прослушки»

Російські окупанти посилюють терор цивільного населення і встановлюють обладнання для прослуховування в містах тимчасово окупованого Півдня України.

Так, у Маріуполі, Бердянську та Мелітополі місцеві фіксують встановлення нових вишок, яка схожі на обладнання мобільних операторів. Про це повідомляє Акцент з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенко.

«Ця вишка та ця будка — обладнання для забезпечення контролю за розмовами та інтернет-трафіком маріупольців. Також саме ці вишки забезпечують зв’язок військових,» — повідомив Андрющенко.

За останні 3 місяці усього таких вишок встановлено за 40 штук по всіх районах міста. У Бердянську на сьогодні таких обʼєктів помічено три — в мікрорайонах АЗМОЛ, 8 березня та в Нагірній частині.

У Мелітополі на додачу до вишок відомо також про облаштування ще й спеццентру.

«В одному з мікровайонів влаштовують якийсь «офіс зв’язку» з електронним обладнанням. Працюватимуть немісцеві, щоб не було витоку інформації. Окупанти сподіваються таким чином взяти Мелітополь під повний контроль. Проте марно — мешканці «большого брата» давно не бояться», — написав в своєму телеграм-каналі мер Іван Федоров. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Касетними боєприпасами ЗСУ відбили позиції росіян на Запоріжжі (ВІДЕО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-berdyansku-j-melitopoli-okupanti-vstanovili-obladnannya-dlya-proslushki/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top