У Запоріжжі жителі спального району ввечері залишаються без громадського транспорту — журналістка

У Запоріжжі приватні маршрутні таксі, які курсують до Шевченківського району, о 19 годині вже перестають працювати. Мешканці вимушені ходити пішки та витрачати гроші на таксі.

Про це написала у своєму Facebook запорізька журналістка Ольга Звонарьова, передає «Акцент».

«Запоріжжя. Вечір. 19-та година. Доїхати додому (Шевченківський район, маршрут #5) можна або пішки, або на таксі. Маршрутка, яка їздить раз (!) на годину в такий час, не приїхала. І це вже не вперше.«, — каже журналістка.

За її словами, запоріжці, які у чергах чекають транспорту, не витримують, створюють групи і викликають таксі. При цьому т.в.о. міського голови Анатолій Куртєв регулярно у своїх зазначає, що громадський трапнспорт знаходиться на машрутах з 05:00 до 22:00.

«На зупинці — близько 20 людей і ця зупинка не кінцева. Тобто, маршрутка приїде (якщо приїде о 20:00) вже з людьми і не факт, що всі влізуть. Скооперувались з людьми з черги. Викликали таксі. Люди з міської ради, ви як взагалі? (Тегну тут для прілічія Анатолій Куртєв ). Ви б вже сказали чесно, що транспорт в вечірній час в один з районів міста не ходитиме.

Взагалі. І ми б вже якось самі це вирішували. Це ж не про 23-тю годину мова, а лише про 19-ту. Люди з роботи просто їдуть додому. Хочуть доїхати. Нє, ще місяць тому ми пішки ходили, бо значно швидше виходило. Але зараз трошки темно. Дуже важко зараз без матюків це все писати, але мама не любить, коли з матюками.» — завершує Ольга Звонарьова.

Додамо, що аналогічною є ситуація з транспортом у Хортицькому районі міста: на зупинках водії маршрутів кажуть, що після 19:00 з лівого на правий берег дістатися вже не вийде. Муніципальні автобусі дійсно курсують до 22:00, але вони підходять лише частині пасажирів, бо їдуть не в усі куточки району. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Як у Запоріжжі сьогодні працюватиме комунальний громадський транспортЗапоріжців попередили про інтернет-шахрайство: як не стати жертвою афер Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-zhiteli-spalnogo-rajonu-vvecheri-zalishayutsya-bez-gromadskogo-transportu-zhurnalistka/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top