На Мелітопольському напрямку ЗСУ досягли успіху на двох ділянках, — Генштаб (КАРТА, ВІДЕО)

Українські захисники розширюють плацдарм довкола звільненого Роботиного на Токмацькому (Мелітопольському) напрямку, одночасно стримуючи контратаки ворога.

Як інформує Акцент, в Генштабі ЗСУ повідомити про зміни в оперативній ситуації на Мелітопольському напрямку.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Мають частковий успіх північніше Копані та північніше Новопрокопівки. Наші воїни завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, продовжують закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога, — говориться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Олночасно з цим наші захисники стримують контратаки ворога в районі північно-східніше Новопрокопівки.

Як ЗСУ ефектно знищили САУ 2С7 «Піон» росіян з допомогою GMLRS на Запоріжжі (ВІДЕО

За даними DeepStste ЗСУ також тиснуть на ворога східніше Новопрокопівки — у сірій зоні на карті, про що свідчать кадри противника.

Вчора були опубліковані численні відео роботи сил оборони по позиціях росіян на лінії Копані — Новопрокопівка — Вербове.

Також знищення техніки (УАЗ та САУ МСТА-С відбувалося і в районі м. Пологи.

Раніше Акцент розповідав, як ЗСУ вночі дронами знищили штурмову групу росіян під Вербовим (ВІДЕО (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ЗСУ просуваються у Кам’янському під Василівкою (КАРТА, ВІДЕО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/na-melitopolskomu-napryamku-zsu-dosyagli-uspihu-na-dvoh-dilyankah-genshtab-karta/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top