У Запоріжжі перехожі затримали молодого чоловіка, який пограбував спортмагазин — фото

9 жовтня в Олександрівському районі міста молодий чоловік вирішив пограбувати спортивний магазин. Його затримали перехожі, які передали зловмисника правоохоронцям.

24-річний громадянин зайшов до спортмагазину, взяв приміряти новий одяг, але вирішив за нього не розраховуватись. Розпилив перцеву суміш продавчині в обличчя та кинувся навтьоки, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Перехожі помітили грабіжника на вулиці неподалік від місця злочину. Вони затримали його та передали правоохоронцям.

Його затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Термобілизну, спортивний костюм та бейсболку вилучено як речові докази.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури. За скоєння грабежу в умовах воєнного стану чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Нагадаємо, внаслідок несприятливих погодних умов в Олександрівському районі міста сталася ДТП за участі двох транспортних засобів.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-perekhozhi-zatrymaly-molodoho-cholovika-iakyy-pohrabuvav-sportmahazyn-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top