ЗСУ стримують ворога в районі Вербового та продовжують наступ на Запоріжжі (КАРТА, ВІДЕО)

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують вести наступ.

Про те, що відомо наразі про наступальну операцію ЗСУ на Запоріжжі та російські обстріли області — дивіться в огляді Акцента.

За повідомленням Генштабу на ранок 12 жовтня, Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку, «знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах».

Також, на Запорізькому напрямку українські захисники стримують ворога в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

«Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Покращили тактичне положення в районі західніше Роботиного Запорізької області. Наші воїни завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога», — написали в пресслужбі.

Карта: Deep State.

До слова, раніше у МВС показали спільну роботу прикордонних дронів та артилерії зі знищення російських окупантів на Запорізькому напрямку.

Ворожі обстріли Запорізької області: що відомо

Зазначимо: як інформував Акцент, за даними Офісу Генпрокурора, 11 жовтня окупанти здійснили обстріл передмістя Запоріжжя: через ракетний удар загинула жінка, зруйновано житлові будинки.

Загалом, за добу ворог здійснив 148 обстрілів на Запоріжжі:

«Ворог здійснив ракетний удар по Привітному, 11 БПЛА-атак по Червоному, Новодарівці, Малинівці, Роботиному та Новоіванівці, 7 РСЗВ-обстрілів Новоданилівки, Преображенки, Роботиного та Малої Токмачки, а також вгатив авіаснарядами по Оріхову», — писав раніше Акцент з посиланням на ЗОВА.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/zsu-strimuyut-voroga-v-rajoni-verbovogo-ta-prodovzhuyut-nastup-na-zaporizhzhi-karta-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top