В Запоріжжі відкрилося нове представництво СК «Експрес Страхування»

11 жовтня 2023 року, перших клієнтів прийняв новий офіс компанії, розташований у самому центрі Запоріжжя – на першому поверсі сучасного бізнес-центру Eco Tower за адресою проспект Соборний, 160. 

У цьому році СК «Експрес Страхування», що вже 15 років спеціалізується у сфері автострахування, взяла курс на розширення географії своєї присутності в Україні, а відкриття повноцінних фізичних офісів компанії є частиною цього процесу. Так компанія робить свідомий крок назустріч клієнтам, які, незважаючи на цифровізацію суспільства, хочуть отримувати якісний «людяний» сервіс. Концептуально нове представництво у Запоріжжі стало другим після офісу у Кропивницькому, котрий розпочав свою роботу зовсім нещодавно. Найближчим часом компанія планує відкрити представництв також в інших містах України.

«Ми не обираємо час, в якому б хотіли жити. Але ми можемо обрати, як прожити цей час максимально достойно! Тому зараз ми щиро та професійно робимо те, що вміємо найкраще, саме там, де ми є, де ми потрібні – ми живимо та працюємо в Україні на благо наших клієнтів, партнерів та країни у цілому, – підкреслює Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування». – Ми щодня наповнюємо наш страховий сервіс максимальною енергією та любов’ю до людей. І відкриття представництв у різних куточках нашої країни зараз – це не тільки створення робочих місць, це – наша впевненість у Перемозі завтра!»

Клієнти, що звернуться до підрозділів нового формату, зможуть скористатися усіма страховими продуктами і сервісами з широкого портфелю компанії. Наразі для багатьох регіонів України, зокрема для Запоріжжя і області, дуже затребуваною стала опція компенсації воєнних збитків, що вже доступна для всіх програм КАСКО від СК «Експрес Страхування». Вона діє по всій країні, за винятком територій, де тривають бойові дії, або які тимчасово окуповані рф – згідно актуальних даних Міністерства з питань реінтеграції на день настання страхової події.

Також клієнти виграють від того, що «Експрес Страхування» має найбільшу в Україні мережу партнерських офіційних СТО. Завдяки цьому компанія може забезпечите першокласне страхове обслуговування кожного клієнта, що включає персональне супроводження автовласника – від моменту підписання страхового договору до оперативної виплати відшкодування і проведення якісного ремонту автомобіля у разі настання страхового випадку. Цю функцію виконує аварійний комісар, закріплений за кожним окремим клієнтом.

«Сподіваюсь, нам вдалося вивести роль страховика на новий рівень – зробити його особистим «адвокатом», який не просто консультує клієнта, а й забезпечує йому психологічну підтримку у стресовій ситуації. Для нас страхова виплата – не «програш у війні з клієнтом», а зобов’язання, яке ми оперативно і з готовністю виконуємо, маючи для цього всі необхідні ресурси й налагоджені процеси. Впевнена, що саме завдяки унікальному відношенню до клієнтів, наша компанія вирізняється поміж інших», – зазначає Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування».

Довідково:

СК «Експрес Страхування» входить до групи компаній корпорації УкрАВТО – лідера українського автомобільного ринку.

На сьогодні клієнтська база компанії складає більш ніж 50 тисяч договорів та зросла майже вдвічі порівняно із 2022 роком, а її штат налічує 175 висококваліфікованих спеціалістів. Компанія вже має мережу з більш ніж 50 представництв у всіх регіонах України, а у 2023 році розпочала процес розширення географії своєї присутності на ринку шляхом відкриття концептуально нових офісів у різних містах України.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/v-zaporizhzhi-vidkrilosya-nove-predstavnitstvo-sk-ekspres-strahuvannya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top