США нададуть військову допомогу і Ізраїлю, і Україні – міністр оборони Остін

США нададуть військову допомогу і Ізраїлю, і Україні – міністр оборони Остін

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Сполучені Штати надаватимуть Ізраїлю засоби, необхідні для боротьби з терористичним угрупуванням ХАМАС, так само як вони надають Україні зброю, необхідну для перемоги над росією. Це повідомив міністр оборони США Ллойд Остін у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, інформує УНН із посиланням на міністерство оборони США.  Цитата
«Ми можемо і будемо підтримувати Ізраїль так само як ми підтримуємо Україну», — сказав Остін на завершення зустрічі міністрів оборони країн НАТО. «Сполучені Штати можуть ходити і жувати жуйку одночасно», — заявив Остін.
Доповнення
Як повідомляє видання Reuters, адміністрація президента США Джо Байдена наступного тижня попросить у Конгресу додаткове фінансування. Про це повідомила прессекретар Білого дому Карін Жан-П’єр. Однак деталей вона не надала.
Джерело, знайоме з цим питанням, раніше повідомило Reuters, що адміністрація Байдена планує попросити у Конгресу додаткові кошти на військову допомогу як Ізраїлю, та і Україні. Деякі республіканці заявили, що чинитимуть опір спробам прив’язати допомогу Ізраїлю до допомоги Україні.
Раніше
Телеканал NBC News з посиланням на власні джерела повідомляло, що Білий дім готує єдиний пакет на додаткове фінансування для Ізраїлю, України, Тайваню і зміцнення захисту кордону.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість загиблих в Ізраїлі громадян США зросла до 27

Джерело:
УНН

Теги: США, Україна, Ізраїль

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/261005/ssha-nadadut-vijskovu-dopomogu-i-izrailju-i-ukraini-ministr-oboroni-ostin

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top