Пропалестинські демонстранти у Берліні закидали поліцію камінням

Пропалестинські демонстранти у Берліні закидали поліцію камінням

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. У столиці Німеччини Берліні учасники несанкціонованих пропалестинських акцій, де живе велика кількість арабських мігрантів, закидали поліцейських камінням, пляшками, а також запускали по них піротехніку. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW. Деталі
Попри заборону пропалестинських демонстрацій у Берліні, увечері в середу, 18 жовтня, у столичному районі Нойкельн, знову зібралися протестувальники. У результаті акція закінчилася сутичками з поліцією, які тривали кілька годин.
Заворушення на вулиці Зонненалле стихли лише пізно ввечері. Демонстранти кидали у поліцейських каміння та пляшки, а також обстрілювали їх піротехнікою. Внаслідок цього постраждали кілька співробітників, повідомили в берлінській поліції. «Ситуація на півночі Нойкельна залишається напруженою», — заявила глава поліції Берліна Барбара Словік.
За повідомленням поліції, загалом у ході несанкціонованих акцій було затримано десятки людей. Зазначається, що на демонстраціях «панувала агресивна атмосфера», учасники скандували: «Свободу Палестині». Вони також підпалювали предмети на вулицях та використовували піротехніку, через що на балконі одного з будинків почалася пожежа.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Берліні невідомі кинули коктейлі Молотова у будівлю єврейської спільноти

Джерело:
УНН

Теги: Палестина, Берлін, протести

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/261140/propalestinski-demonstranti-u-berlini-zakidali-policiju-kaminnjam

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top