У Запоріжжі та передмісті виявили ракети від ЗРК та снаряд від РСЗВ «Смерч»

Вчора, 18 жовтня, сапери ДСНС вилучили мінометну міну, 2 одиниці залишків ракет від зенітно-ракетних комплексів, 1 касетний осколково-фугасний елемент та залишок снаряду від реактивної системи залпового вогню «Смерч». Їх знайшли у Запоріжжі та населених пунктах Запорізького району.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на ДСНС.

Вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками у спеціально відведених місцях з дотриманням правил безпеки.

Внаслідок ворожого обстрілу рятувальники ліквідували пожежу на відкритій території. На площі 100 кв.м горіла суха трава і тирса.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз 12 тонн технічної води в міста Гуляйполе, Оріхів Пологівського району, а також 0,8 тонн питної води у м. Оріхів та смт Степногірськ Василівського району.

Всього від ГУ ДСНС для ліквідації гуманітарного розмінування, пожеж та надання допомоги залучалося 54 рятувальники і 15 одиниць техніки. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ліквідація наслідків «прильоту» по будинку Запоріжжя: як працюють рятувальники (ФОТО, ВІДЕО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-ta-peredmisti-viyavili-raketi-vid-zrk-ta-snaryad-vid-rszv-smerch/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top