Опубліковане відео успішного штурму бригади «Червона калина» позицій росіян під Вербовим

Бійці Нацгвардії показали, як штурмували позиції окупантів на Токмацькому напрямку в районі Вербового.

Відео опублкували в Телеграм-каналі DeepState, інформує Акцент.

Так, бійці 14-ї штурмової бригади НГУ «Червона Калина» показали відео своєї роботи, де вони проводять штурм позицій російських окупаційних військ.

Як зазначається, українські військові штурмують позиції противника, які знаходяться в районі на захід від села Вербове на Токмацькому напрямку в Запорізькій області.

Розташування позицій ворога, які успішно штурмували бійці «Червоної калини». Джерело: скріншот відео DeepState.

Загалом, під час зачистки позицій продемонстровано чітку взаємодію аеророзвідки, піхоти та артилерії, яка стала наслідком успіху Сил оборони на цій ділянці.

На початку відеозапису можна побачити, як група з українських воїнів бригади «Червона калина» заходять на штурм військових позицій. Також, ворога поступово вибивають з укріплень артилерією. Тим часом штурмова група розвідників просувається з боєм та зачищає ворожі траншеї. Ворожа піхота тікає, лишивши боєкомплект та озброєння.

Подробиці — у відео нижче або в Телеграм-каналі Акцента тут.

Дивіться також: Будинок, храм і ракета: фоторепортаж з місця влучання С-300 у Запоріжжі (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/opublikovane-video-uspishnogo-shturmu-brigadi-chervona-kalina-pozitsij-rosiyan-pid-verbovim/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top