«Апокаліпсис» для ворога: з’явилося відео «прильотів» ракет ATACMS по аеродрому РФ у Бердянську

В мережі опублікували відео, на якому показано перші секунди масованого удару ЗСУ ракетами ATACMS по захопленому ворогом аеродрому в окупованому Бердянську.

Про «пекельну ніч» для окупантів та відео ракетного удару Сил оборони детально інформує Акцент.

На відеозаписі демонструється момент масованого удару ракетами ATACMS по захопленому аеродрому в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області. Так, на кадрах зафіксовано низку «прильотів» ракет по базі ворога.

Побачити відеозапис можна нижче або перейшовши в Телеграм-канал Акцента.

ЗСУ нанесли потужний удар ракетами ATACMS по аеродрому в Бердянську, — росЗМІ (ВІДЕО)

Водночас, в мережі опублікували нові знімки з захопленого аеродрому в Бердянську: так, залишилося близько шести вертольотів, які проходять технічне обслуговування, ймовірно перед перебазуванням.

У Луганську ж практично всі гелікоптери були передислоковані із злітно-посадкової смуги, залишилося кілька одиниць. Можна помітити зняті гвинти на вертольотах. На другому фото — сліди касет на злітно-посадковій смузі.

Зазначимо також, що раніше британська розвідка оцінила наслідки удару ракетами ATACMS по захоплених росіянами аеропортах в окупованих Бердянську та Луганську, цитуємо:

«Хоча ступінь пошкодження поки не підтверджено, ймовірно, дев’ять російських військових вертольотів у Бердянську та п’ять у Луганську було знищено».

Також, як стало відомо вранці 20 жовтня, після опівночі за окупованим Мелітополем пролунало кілька вибухів. Як інформував Акцент, потужні вибухи фіксували в районі Авіамістечка, де окупанти влаштували свою військову базу на захопленому аеродромі.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Повідомляється про «бавовну» в Мелітополі: надпотужні вибухи в районі авіабази РФ (КАРТА) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/apokalipsis-dlya-voroga-z-yavilosya-video-prilotiv-raket-atacms-po-aerodromu-rf-u-berdyansku/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top