Мешканців Запорізької області росіяни кидатимуть на фронт так само як в Донецькій та Луганській

Вже зафіксовані випадки, коли мешканці окупованих територій Запорізької області з російським паспортом отримували повістки до військоматів від рф. На жаль, це тільки початок.

На думку заступника голови Бердяснької районної ради Віктора Дудукалова, мешканців Бердянського району кидатимуть на фронт воювати проти своїх так само як мешканців частини Луганської та Донецької областей:

«Росіяни ці території визнають як свої, тому до цих територій відносяться як до своїх, їм потрібні зараз військові, щоб все працювало на війну. Тому призов буде розповсюджуватися, в тому числі й на окуповані території. Ми розуміємо, що призовники росіян активно воюють, гинуть і потрапляють у полон. Тому це може чекати й на жителів окупованих територій», — розповідає депутат.

Наразі окупанти продовжують готуватись до мобілізації:

«Просто на вулицях пакували в автобуси й везли в невідомому напрямку, а потім вони опинялися на блок-постах чи на позиціях на передовій. Сьогодні Бердянськ і Бердянський район – за кілька кроків до цього процесу, тому що окупаційна влада заговорила про підготовчі процеси, підготовку до мобілізації», — резюмує Віктор Дудукалов.

На головній — фотоілюстрація

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/meshkantsiv-zaporizkoi-oblasti-rosiiany-kydatymut-na-front-tak-samo-iak-v-donetskiy-ta-luhanskiy.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top