Росіяни зобов’язали бердянців оформлювати псевдо візу або посвідку на проживання

Окупанти погрожують, що почнуть депортувати мешканців тимчасово окупованого Бердянська, через відсутність російського паспорта, візи, або посвідки на проживання.

На тимчасово окупованій частині Запорізької області почалася нова хвиля примусової паспортизації. Президент рф володимир путін підписав указ, який стосується мешканців ТОТ. Українців забов’язали у терміновому порядку отримувати ворожі паспорти, візи або посвідки на життя, про це «Суспільному Запоріжжю» розповіла голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

«Є інформація, що Путін підписав указ з якого виходить, що люди, котрі все життя мешкали у Бердянську стануть іноземцями. Згідно указу, бердянці до 1 липня 2024 року повинні оформити візу або вид на проживання. Якщо цього не буде, їм погрожують депортацією з власної оселі», — зазначила посадовиця.

Окрім цього, з 1 січня 2023 року користувачів Інтернету на ТОТ інтернет-провайдери зобов’яжуть переоформлювати договори на постачання послуг. Для цього, звісно, потрібен буде російський паспорт.

Зауважимо, на днях місцеві мешканці зафіксували поблизу псевдопаспортних столів великі черги.

Источник: https://forpost.media/novosti/rosiiany-zobov-iazaly-berdiantsiv-oformliuvaty-psevdo-vizu-abo-posvidku-na-prozhyvannia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top