Як ураїнські десантники змусили бігти росіян з позицій біля Новопрокопівки на Запоріжжі (ВІДЕО)

Підрозід аеророзвідки та ударних дронів «Гаруда» 46-ї аеромобільної бригади показав кадри свіжого штурму позицій росіян на Токмацькому напрямку.

Як інформує Акцент, відео було опублікував волонтер Сергій Стерненко, спільнота якого допомогає дронами 46-й бригаді.

Підрозділ «Гаруда» 46 аеромобільної бригади показав, як винищував окупантів та супроводжував дронами штурм нашої піхоти. Відступаючи, росіяни швидко розставляли димові завіси, не забираючи поранених і ліквідованих, — говориться у повідомленні.

В процесі штурму росіянам запропонували здатися в полон. Проте ті відмовилися. Значна частина окупантів у підсумку була знищена. Відео можна переглянути у нашому телеграм-каналі.

Згідно з даними OSINT-аналітиків, штурм російських позицій відбувався на ділянці фронту між н.п. Вербове та Новопрокопівка, ближче до останньої.

локація бойових дій — між н.п. Вербове та Новопрокопівка знищені окупанти

За даними Генштабу ЗСУ, Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. За останні дні вони мали частковий успіх південніше Роботиного та західніше Вербового.

Нагадаємо, як раніше інформував Акцент, на Запоріжжі пілот БПЛА знищив танк окупантів вже палаючим FPV-дроном (ВІДЕО). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Полонений на Запорізькому напрямку розповів про реальну ситуацію в російській армії Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/yak-urayinski-desantniki-zmusili-bigti-rosiyan-z-pozitsij-bilya-novoprokopivki-na-zaporizhzhi-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top