У ЗОДА внесли зміни до Переліку відомостей, що становлять службову інформацію

Відповідне розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації було прилюднено на офіційному сайті Запорізької обласної державної адміністрації.

Розпорядження було підписане головою обласної державної адміністрації, начальником обласної військової адміністрації Юрієм Малашко.

Керуючись статтями 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частиною другою статті 6 та статтею 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указом Президента України від 05.05.2011 № 547/2011 «Про питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію», зі змінами, та розпорядженням голови облдержадміністрації від 03.01.2017 № 1 «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію в апараті Запорізької обласної державної адміністрації», зі змінами, враховуючи рішення комісії з питань роботи із службовою інформацією в апараті Запорізької обласної державної адміністрації від 09.10.2023 № 1 щодо організації роботи із службовою інформацією, ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до Переліку відомостей, що становлять службову інформацію в Запорізькій обласній державній адміністрації, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 17.06.2022 №278, доповнивши:

1) розділ ІV «Питання взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи» пунктом 10 такого змісту: «10. Відомості, що містять інформацію щодо забезпечення обороноздатності держави, вирішення питань надання допомоги силам безпеки та оборони, виконання заходів у сфері оборони держави та/або області, розголошення яких може завдати шкоди національній безпеці України.»;

2) розділ ІХ «Інші відомості» пунктом 4 такого змісту:

«4. Протоколи засідань робочої групи з питань забезпечення казначейського обслуговування бюджетних установ у населених пунктах, на території яких органи влади не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження.».

111

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zoda-vnesli-zmini-do-pereliku-vidomostej-shho-stanovlyat-sluzhbovu-informatsiyu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top