Харків уночі ворог атакував 4 «шахедами», 8 містян мали гостру реакцію на стрес, у тому числі двоє дітей — ОВА

Харків уночі ворог атакував 4 «шахедами», 8 містян мали гостру реакцію на стрес, у тому числі двоє дітей — ОВА

Джерело: Telegram-канал начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Російські війська у ніч на 3 листопада вдарили по Харкову, попередньо, чотирма ударними дронами типу Shahed, до медиків звернулося 8 містях з гострою реакцією на стрес, у тому числі 2 дітей, повідомив у п’ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН. Цитата
«Цієї ночі, близько 00:45, ворог завдав по місту Харків удар, попередньо, 4-ма БПЛА-камікадзе типу «шахед». Пошкоджено 2 гаражі, 4 легкових автомобілі та господарча споруда. Частково зруйновано заклад освіти. Також пошкодження зазнала будівля СТО, не діючий швейний цех та житловий будинок. Сталися пожежі. До медиків звернулося 8 харків’ян з гострою реакцією на стрес, в тому числі 2 дітей. Отримали допомогу на місці. Поранень ніхто не зазнав», — вказав Синєгубов у Telegram.
Деталі
Зі слів голови ОВА, також вночі, близько 23:45, обстріляне село Коротич Харківського району, пошкоджено дві нежитлові будівлі, сталися пожежі.
Протягом доби, за даними Синєгубова, ворог обстрілював Харківський, Чугуївський та Куп’янський райони. Зокрема, під ударами були: Вовчанськ, Гатище, Тернова, Дворічна, Синьківка та інші населені пункти.
Доповнення
«На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 10 ворожих атак в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки», — вказав голова ОВА.

Джерело:
УНН

Теги: Харків та Харківська область, війна

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/261483/harkiv-unochi-vorog-atakuvav-4-shahedami-8-mistjan-mali-gostru-reakciju-na-stres-u-tomu-chisli-dvoie-ditej-ova

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top