Філія «Запорізьке лісове господарство» почала заготівлю дров для опалювального сезону

Запорізьке лісництво філії «Запорізьке лісове господарство» почали проводити вибірково-санітарні рубки, прибирають сухостій та аварійні дерева.

Це перші лісосіки з початку року на території філії. На опалювальний сезон планують заготовити 300 м3 деревини не промислового використання. Тобто, для заготівлі дров для опалення.

Придбати офіційно дрова в філії «Запорізьке лісове господарство» можна за телефоном: 0503985851, повідомили у Східному лісовому офісі. Також згодом буде доступне замовлення твердого палива через сайт ДроваЄ.

В середу, 8 листопада, Уряд оголосив, що за підтримки партнерів запускає експериментальний проєкт щодо додаткового забезпечення українців дровами. Про це під час урядового засідання зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє Урядовий портал.

Граничний розмір субсидії на придбання твердого пічного побутового палива зросте більше ніж удвічі й становитиме 16,2 тисячі гривень на рік для однієї родини. Тоді як зараз розмір субсидії на тверде паливо становить 7 тисяч гривень на домогосподарство на рік.

Очільник Уряду також зазначив, що станом на зараз субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримують 1,3 мільйона родин, у середньому в жовтні це було близько 760 гривень на сім’ю. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/filiya-zaporizke-lisove-gospodarstvo-pochala-zagotivlyu-drov-dlya-opalyuvalnogo-sezonu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top