У столиці чоловік покалічив собаку в парку

Перехожі помітили, що під час прогулянки чоловік знущався з тварини, бивши її, душивши ремінцем та тягнучи по асфальту.

Інцидент трапився в столичному парку «Бабин Яр». Очевидці викликали на місце події правоохоронців, повідомляє пресслужба поліції Києва.

На місце події прибули патрульна поліція та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що чоловік йшов парком з маленькою собакою породи йоркшир-тер’єр та бив її ногами, душив ремінцем і тягнув силою по асфальту. Поліцейські визначили особу кривдника — це місцевий мешканець, народжений у 1972 році.

При огляді у ветеринарів виявлено у собаки перелом ребер, перелом задньої лівої кінцівки та численні садна. Тварина залишається під наглядом у ветеринарній клініці для подальшого лікування.

За даним фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України — жорстоке поводження з тваринами. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Нагадаємо, вчора, 11 листопада, 1 тимчасово окупованому Мелітополю місцеві Мешканці чули звуки вибуху. Як стало відомо, інцидент стався у штабі окупантів.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/u-stolytsi-cholovik-pokalichyv-sobaku-v-parku.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top