Мешканець Запоріжжя, разом із своїм напарником, напав на водія маршрутки «Запоріжжя – Івано-Ганнівка»

13 липня, на кінцевій зупинці у селі Івано-Ганнівка Запорізького району, двоє чоловіків, 29-річний мешканець Запоріжжя та 37-річний житель Вільнянська, напали на 64-річного водія маршрутки із маршрутом «Запоріжжя — Івано-Ганнівка». Вони побили його та взяли його гроші в сумі 1500 гривень, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Поліцейські вже встановили особи підозрюваних та провели у них обшуки. З’ясувалося, що раніше, 17 серпня, старший із фігурантів стріляв у бік автомобіля, в якому на той момент перебував потерпілий.

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків у місцях проживання фігурантів та вилучили речові докази злочинних дій.

Нападникам вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Крім того, старшому за віком фігуранту також повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Одного із підозрюваних арештовано, наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу іншому. Досудове розслідування триває.

Источник: https://forpost.media/novosti/meshkanets-zaporizhzhia-razom-iz-svoim-naparnykom-napav-na-vodiia-marshrutky-zaporizhzhia-ivano-hannivka.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top