У Запоріжжі триває набір до третьої групи проєкту для підтримки дружин загиблих захисників

У Запоріжжі продовжується проєкт допомоги дружинам загиблих захисників України «Коханий, я живу!». Зараз триває набір до третьої групи з психологічної підтримки.

Нагадаємо, що раніше Акцент публікував інтерв’ю зі співзасновницею проєкту — Яриною Геращенко. Пілотний запуск проєкту відбувся навесні 2023 року, у ньому взяли участь 6 жінок. Він передбачав 8 зустрічей, які складалися із групового сеансу з психологом, а також певного інтерактиву. За посиланням можна ознайомитися с деталями проєкту та інтерв’ю.

Зараз фахівці проєкту набирають нову групу, яку планують запустити наприкінці листопада. Програма триватиме 8 тижнів. Протягом цього часу дружини загиблих воїнів зможуть долучитися до групових сесій з психологом, а також різних фізичних та артактивностей.

Ми чекаємо жінок, які втратили своїх чоловіків на війні, термін втрати яких минув від 4 місяців. Адже до 4 місяців має проводитись тільки індивідуальна терапія, — зазначила організаторка проєкту «Коханий, я живу!» Ярина Геращенко.

Для того, щоб потрапити у третю групу проєкту психологічної підтримки «Коханий, я живу!», необхідно до 24 листопада заповнити анкету-заявку за посиланням. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-trivaye-nabir-do-tretoyi-grupi-proyektu-dlya-pidtrimki-druzhin-zagiblih-zahisnikiv/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top