«Дурять дітей»: зрадники з Мелітополя пішли працювати у пропагандистський центр (ФОТО)

Уродженці Мелітополя Вікторія Чеботарьова та Олександр Гапонов із початком повномасштабної війни пішли на співпрацю з рашистами та стали кураторами «Півдня молодого».

Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на «РІА М».

На тимчасово окупованих територіях, зокрема й у Мелітополі, активно діє пропагандистський центр «Південь молодий». За заявами окупантів, у його завдання входить організація дозвілля для підлітків, а по суті це центр вербування.

Скелет руху складають «волонтери» з РФ (активісти молодіжного крила «Єдиної Росії»), але там також є кілька місцевих колаборантів. Рух займається організацією масовки та організовує лекції серед молоді за участю російських політиків, блогерів та зірок естради, яких звозить на ТОТ кремль для пропаганди.

Вікторія Чеботарьова в пропагандистських сюжетах окупантів з’являється досить часто. Зрадниця України та прихильниця ідеології «російського світу» часу даремно не втрачає, і «відпрацьовує» на повну.

Відомо, що до війни вона була співробітницею однієї з приватних фірм та паралельно брала активну участь у громадському житті міста, була членом профспілкових організацій, а також громадських рухів.З приходом рашистів Чеботарьова раптом різко зрозуміла, що вона любить росію, змінила свою проукраїнську позицію та перейшла на бік ворога.

Зрадниця почала брати активну участь у «громадському житті» міста при окупаційній владі. Спершу виступила як кандидат у фейкові депутати фейкового «молодіжного парламенту» Мелітополя.

Але цього виявилося замало, і згодом Вікторія вступила до лав одіозного руху «південь-молодий». Там жінка активно агітує за «російський світ», просуває російську культуру, співає російські військово-патріотичні пісні та пропагує місцевих дітей, їхніх батьків переходити на бік окупантів.

Будучи спочатку рядовим членом клубу, Вікторія похвалилася у своїх соцмережах — рашисти довірили їй курирувати пропагандистськими заходами.

Немалу роль у становленні русофільства Вікторії відіграла її мати – Олена Шишкарьова. Любителька російського світу працює вчителькою у відтиснутій окупантами «Якимівській школі №27», щиро підтримує дочку, окупацію і паралельно впроваджує стандарти російської освіти та пропаганду маленьким мешканцям Мелітопольського району.

Разом із Чеботарьовою активізує під окупантами ще один уродженець Мелітополя – Олександр Гапонов.

Побачивши Олександра вперше, ми спершу подумали, що він однолітка Вікторії, проте зрадник виявився на 5 років молодшим. Очевидно, пропаганда відклала відбиток на обличчі.

Хоча Гапонов усіляко намагався забезпечити собі «щасливе» існування під триколором – з приходом рашистів не розгубився, швидко зорієнтувався та пішов на співпрацю.

Амбіційний зрадник вступив у той самий «Південь» і охоче погодився допомагати в організації запланованого рашистськими окупантами заходу, т.зв. «день єдиного голосування» на тимчасово окупованих територіях України.

Олександру трохи не пощастило — Мелітопольське гніздо «Півдня» було й так переповнене, тож зрадника запхали до Бердянського осередку. Але Олександр не дуже засмутився, навпаки, тепер він продовжує впроваджувати пропаганду молодому поколінню вже як куратор. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/duryat-ditej-zradniki-z-melitopolya-pishli-pratsyuvati-u-propagandistskij-tsentr-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top