Постраждали 60 будинків: Куртєв розповів, що відбувається на місці удару по Запоріжжю (ФОТО)

Тривають роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки по приватному сектору міста.

Про це повідомляє т.в.о. міського голови Анатолій Куртєв, передає «Акцент».

Вже встановлено, що від обстрілу постраждали 60 будинків. Фахівці міської аварійно-рятувальної служби та «Запоріжремсервісу» ремонтують покрівлі та закривають вікна плитами OSB.

Величезна вирва утворилася після вечірньої атаки росіян по Запоріжжю (ФОТО, ВІДЕО)

У роботах також беруть участь мешканці та волонтери. Наразі відремонтовано покрівлі у 10 будинках та «закрито» найбільш проблемні вікна. З міського резерву людям надано близько 300 листів шиферу та 40 листів OSB.

«Інформацію про пошкодження на місцях фіксують соцпрацівники і фахівці райадміністрації. Також допомогу надали і благодійники з організацій «BELUGA UA», «Артак», «Проліска», «Карітас Запоріжжя», «Людина в біді». Вони проводили консультації, видавали тарпаулін, оформлювали фіндопомогу на ремонти та організовували гаряче харчування», — повідомляє Куртєв.

Заявку на державну компенсацію за ремонт по програмі єВіднослення можна подати через «Дію». Інструкція — за посиланням. Якщо немає можливості подати заявку самостійно, звертайтеся до ЦНАПів.

Нагадаємо, 21 листопада влада повідомила, що близько 20:43 російські терористи завдали ракетного удару по одному з районів міста Запоріжжя. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/postrazhdali-60-budinkiv-kurtyev-rozpoviv-shho-vidbuvayetsya-na-mistsi-udaru-po-zaporizhzhyu-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top