В ДСНС показали наслідки сильного вітру у Запоріжжі та області (ФОТО)

27 листопада у результаті поривів західного вітру, які досягали 25 м/с, рятувальники 9 разів залучалися до ліквідації наслідків негоди у Запоріжжі, Запорізькому та Пологівському районах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Запорізькій області, передає «Акцент».

Співробітники ДСНС у взаємодії із комунальними службами прибрали 3 дерева, 2 дощові труби, які впали на проїжджі і пішохідні частини доріг, що становило загрозу для людей та заважало пересуванню транспорту.

Сильні дощі і температурні коливання: прогноз погоди на тиждень у Запоріжжі

В одному із випадків, внаслідок сильного вітру, з кріплень зірвало антену на даху дев’ятиповерхового будинку, яка зависла над тротуаром. Співробітники Служби порятунку, використовуючи спецобладнання, спиляли та прибрали антену.

Також, у Запорізькому та Пологівському районах області рятувальники надали допомогу трьом водіями, чиї автотранспортні засоби не могли самотужки продовжувати рух через негоду. Жертви та постраждалі відсутні.

«Надавали допомогу у ліквідації наслідків зазначених подій співробітники Широківської та Кушугумської місцевих пожежних команд.Від ГУ ДСНС залучалося 40 рятувальників, 8 одиниць спеціальної техніки, від місцевих пожежних команд — 2 одиниць техніки, 8 співробітників», — йдеться у тексті. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Чи є для Запоріжжя ризики негоди та штормів на найближчі дні Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/v-dsns-pokazali-naslidki-silnogo-vitru-u-zaporizhzhi-ta-oblasti-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top