На користь «Мунварти»: у Запоріжжі можуть ліквідувати «Інспекцію з благоустрою»

У Запоріжжі збираються ліквідувати важливу інспекцію на користь новоствореного КП.

Про це у своєму Facebook написала депутат міськради Регіна Харченко, передає «Акцент».

До публікації вона додала скріншот проєкту рішення міськради, яким пропонують ліквідувати «Інспекцію з благоустрою», тому що її функції часткоао дублюються новоствореним КП «Муніципальна варта». Депутат критикує таку пропозицію:

«Звертаю увагу, що наявність інспекції з благоустрою у будь — якому місті, є логічною та необхідною. Оскільки, саме інспекція з благоустрою має стежити за дотримання порядку в громаді: стежити за дотриманням правил встановлення МАФів чи їх демонтажу, складати акти та протоколи на порушників, оперативно реагувати на звернення містян. Інспекція виконує свою соціальну функцію — дотримання єдиних правил благоустрою. Інспекції не мають заробляти гроші, навідміну від КП. Інспекції не займатися охоронною діяльністю — це те, чим би теоритично мали займатися «мундартівці». То скажіть яка мета цього проекту рішення з ліквідації працюючого органу!?

Крім того, за її словами КП «Муніципальна варта» при витратах у 3,5 мільйона гривень не заробило жодних коштів на своє утримання.

«Нагадаю, вище згадане КП за останній рік не спромоглося отримати ліцензію для охоронної діяльності. Нагадаю, за 2023 рік вище згадане КП заробило «0», а витратило бюджетних коштів 3,5 млн«, — сказала Регіна Харченко. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Вчора окупанти тричі йшли в атаку на Запоріжжі: де були зіткнення (КАРТА) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/na-korist-munvarti-u-zaporizhzhi-mozhut-likviduvati-inspektsiyu-z-blagoustroyu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top