На Мелітопольському напрямку російські війська навмисно відступають

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Однак російські війська поступово змінюють тактику. Зокрема, влаштовують багато пасток, адже розуміють, що в прямому зіткненні вони програють. Тому росіяни навмисно іноді відходять від позицій, щоб затягнути наші підрозділи у пастку, по це розповів журналістам «Еспресо» боєць «Легіону Свободи» Костянтин Денисов.

«Просування є на лінії фронту, але ми маємо розуміти: або там посунулася сіра зона, або росіяни відійшли. Вони можуть іноді навмисно відходити для того, щоб затягнути нас на певні позиції, а потім «хлопнути» пастку.

Тому дуже прошу тільки після офіційного підтвердження розповсюджувати повідомлення про просування на фронті. Ворог дуже підлий і підступний. За останній тиждень наші хлопці двічі потрапили у пастку і тільки дивом звідти змогли вийти. Росіяни теж не бовдури», — підкреслив військовий.

Також Костянтин Денисов поділився успіхами українських військових на цьому напрямку:

«Є успіхи — тактичні, пов’язані з багатьма факторами. Насамперед — це героїзм штурмової піхоти. По-друге, це класна робота артилерії. Дуже ефективно використовується західна зброя. Плюс, ми захопили певні вигідні позиції, але все це дається дуже дорогою ціною».

На головній — фотоілюстрація

Нагадаємо, сьогодні, 28 листопада, у тимчасово окупованому Токмаку місцеві мешканці чули звуки вибухів. «Прилетіло» в будівлю, де розташувалися росіяни.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-melitopolskomu-napriamku-rosiyski-viyska-navmysno-vidstupaiut.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top