У Запоріжжі створили кол-центр для запису до лікарів

Цьогоріч на базі КНП «Центр ПМСД №2» на повну запрацював відділ сервісу, комунікації та промоції здоров’я. Це найбільший Центр в місті Запоріжжі, який обслуговує більше 120 тисяч мешканців Шевченківського та Заводського районів і має 10 місць надання медичних послуг.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на міську раду.

Так, тепер пацієнти можуть швидко додзвонитись до нового відділу, отримати вичерпну інформацію про роботу закладу чи надавані тут медичні послуги. Також залишити свій відгук стосовно роботи закладу або медиків й отримати зворотній зв’язок.

Дуже зручно, що всі оператори знаходяться в одному нашому відділі, надають всю інформацію. В нас за день близько 200 дзвінків надходить. Немає невирішених питань, всі питання та потреби клієнта закриті. У нас немає пропущених і втрачених дзвінків. Якщо в нас є втрачений дзвінок, дівчата перетелефонують і дізнаються, що саме хотів пацієнт, — зазначила керівниця відділу сервісу комунікації та промоції здоров’я Олександра Садовнік.

Загалом у відділі сервісу, комунікації та промоції здоров’я працюють 10 диспетчерів, які пройшли конкурсний відбір і подальше навчання. Сам відділ обладнаний сучасною комп’ютерною і телефонною технікою.

У свою чергу сімейні лікарі наголошують, що відчули полегшення у роботі, адже телефонних дзвінків, які стосуються різного роду організаційних питань – як от графік роботи, запис на прийом — стало менше, а отже є можливість не відволікатися під час прийому і приділяти більше уваги пацієнту.

Для довідки: вдділ сервісу, комунікації та промоції здоров’я працює щодня — у будні з 7-30 до 18-00 та з 8-00 до 18-00 у вихідні. Номери телефонів легкі до запам’ятовування та вигідні для всіх користувачів, бо дають можливість вибору буд-якого оператора мобільного зв’язку: (099) 18-18-192, (097) 18-18-192, (073) 18-18-192. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

У Запоріжжі збільшили тривалість комендантської години Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-stvorili-kol-tsentr-dlya-zapisu-do-likariv/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top