Зменшилася кількість укриттів: у Запорізькій області готуються до змішаної форми навчання

На підконтрольній Україні території частини Запорізької області тривають роботи з облаштування укриттів.

Згідно з реєстром, відсоток готовності сховищ зросло з 46% до 72%, але це стало можливим за рахунок зменшення загальної кількості укриттів: було виключено понад 600 споруд, але включено лише 29 нових, повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

Також проводиться перевірка стану ремонту укриттів у навчальних закладах. Рішення щодо переходу на змішану форму навчання буде прийнято лише після завершення робіт та надання дозволу на експлуатацію від фахівців ДСНС.

Голова ЗОВА Юрій Малашко доручив Управлінню капітального будівництва обласної державної адміністрації провести ретельну перевірку об’єктів на дотримання темпів будівництва, якості робіт та використання коштів субвенції.

Нагадаємо, у Запорізькій області завершилась перевірка стану укриттів.

На сьогодні перевірено 100% укриттів по Запорізькій області. Результати невтішні — 44% споруд не готові до використання та не мають доступу для громадян в режимі 24/7.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zmenshylasia-kilkist-ukryttiv-u-zaporizkiy-oblasti-hotuiutsia-do-zmishanoi-formy-navchannia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top