Окупанти йшли в атаки на Запорізькому напрямку: де намагається просунутись ворог (КАРТА)

Вчора, 4 грудня, окупанти атакували позиції ЗСУ на Запорізькому напрямку, але всі штурми ворога було відбито.

Про це повідомляють прес-служби Гентшабу ЗСУ та ЗОВА, передає «Акцент».

Так, на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога, який намагався відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного Запорізької області.

Роботине

3 грудня, нагадаємо, за офіційними даними Генштабу, на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 3 атаки ворога, який намагався відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного. Також наші захисники відбили 3 атаки противника в районі Новопокровки Запорізької області.

Такі атаки вже відбуваються кілька днів. Про це детально у нашому матеріалі: «Росіяни почали масований наступ на Запоріжжі: що відбувається»

«Водночас, на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту», — йдеться у тексті Генштабу.

карта бойових дій в районі т.з. Роботинського карману Дані ЗОВА

Військовослужбовці рф завдали 157 ударів по мирних громадах Запорізької області: під вогнем опинився 21 населений пункт.

128 артобстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Левадного, Полтавки, Роботиного, Новоданилівки, Новоандріївки, Білогір’я, Щербаків, П’ятихаток, Кам’янського та інших прифронтових міст і сіл.

Окупанти здійснили 5 РСЗВ-обстрілів Новодарівки, Роботиного, Малої Токмачки й Степногірська, 21 БПЛА-атаку по Гуляйполю, Оріхову, Малинівці, Новопавлівці, Новодарівці, Чарівному, Левадному, Малій Токмачці та П’ятихатках, а також 3 авіаційні удари по Новодарівці й Кам’янському.

Надійшло 3 повідомлення про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.
Мирні жителі не постраждали.

Раніше в мережі опублікували кілька відео, зокрема як бійці ЗСУ зупиняли штурм в районі Роботиного, а також взяття в полон російських штурмовиків (відзначилися бійці 118-ї бригади ЗСУ). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Зранку ворог атакував КАБами і РСЗВ населений пункт на Запоріжжі (ФОТО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/okupanti-jshli-v-ataki-na-zaporizkomu-napryamku-de-namagayetsya-prosunutis-vorog-karta/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top