Рашисти бомбили містечка Запорізького краю з авіації та з РСЗВ

Окупанти вдарили по населених пунктах Запорізького регіону з авіації, застосували 29 безпілотників, здійснили 8 атак із реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) та 113 з артилерії. 

За інформації ГУНП регіону, минулої доби загарбники обстріляли Магдалинівку та Новотроїцьке Запорізького районів, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новоандріївку, Новоданилівку, Гуляйпільське, Новодарівку, Чарівне, Червоне, Малинівку, Білогір’я, Малу Токмачку, Левадне, Полтавку, Роботине, Новоіванівка, Темирівку, Лук’янівське, Кам’янське, Малі Щербаки, Степове, Лобкове.

Внаслідок акту збройної агресії пошкоджені об’єкти житлової інфраструктури. В будинках побиті дахи та вікна, пошкоджені паркани, господарські споруди, прибудинкову територію.

Слідчими поліції та УСБУ зібрані докази воєнних злочинів, відкриті кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

***

Нагадаємо, диктатор нацистської рф підписав указ про збільшення кількості гарматного м’яса  — додаткові 170 тисяч шукатимуть в росії і на ТОТ. Що це значить для наших мешканців? Ще більший тиск щодо залучення на контрактну службу, а також в перспективі — мобілізація та загибель.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/rashysty-bombyly-mistechka-zaporizkoho-kraiu-z-aviatsii-ta-z-rszv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top