71-річна мешканка Гуляйполя розповіла, як російська ракета забрала життя її чоловіка — відео

Після повномасштабної війни Раїса Кардашова разом зі своїм чоловіком вирішила залишитися в прифронтовому Гуляйполі. Вони протягом цього часу пристосувались до надскладних умов та поралися під свист ворожих снарядів на напівзруйнованому подвір’ї.

Сім’я Кардашових організувала нічліжку в гаражі, розглядаючи його як найбезпечніше місце. Минулого року саме тут впала ворожа ракета. Чоловік жінки перебував в гаражі під час обстрілу і, на жаль, помер від отриманих травм, повідомляє «Суспільне Запоріжжя».

«Я відкинула ковдру — пів голови відрубало, руку відрубало, пах розрізало і пальці відрубало. Від вибухової хвилі завалило стіну. Диван там стояв, він там спав. Диван викинуло, телевізор у двері. Вирвало вікна у мене, вогонь залетів в хату, я вискочила на вулицю. Дивлюсь, купа заліза», — розповіла пані Раїса.

Росіяни знищили практично все, що родина Кардашових відбудувала з важко зароблених коштів протягом усього життя. Однак найстрашніше – втрата чоловіка.

Пані Раїса залишилася удома, вона живе в постійному страху, але продовжує господарювати під час обстрілів та підготувалася власними силами до зими.

Нагадаємо, у Василівському районі, населені пункти які перебувають на лінії вогню, зруйновані на 99%.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/71-richna-meshkanka-huliaypolia-rozpovila-iak-rosiyska-raketa-zabrala-zhyttia-ii-cholovika-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top