У центрі Запоріжжя продають будівлю під медичний заклад за 360 000 доларів (ФОТО)

У продажу з’явилася унікальна нерухомість у центрі міста, ідеальна для відкриття медичного закладу. Розташована на вулиці Жаботинського на перехресті з вулицею Сталеварів, ця двоповерхова окрема будівля пропонує 180 м² загальної площі.

Про це йде мова на платформі ОЛХ, пише Акцент.

Особливості: Ціна: 13 234 896 грн.Розташування: В межах міста, близько до центру, лікарень і поліклінік.Тип нерухомості: Окрема будівля.Поверхи: 2 (з рецепцією на першому поверсі).Кількість кабінетів: 6, з проведеною водою у кожному.Санвузол на кожному поверсі. Опалення: Централізоване.Додатковий комфорт: Кондиціонер, відеоспостереження, меблі на кухні, паркувальне місце, тераса, сигналізація. Комунікації: Центральний водопровід.Інфраструктура: У радіусі 500 метрів знаходяться центр міста, лікарня, поліклініка. Особливості: Внутрішній дворик, обладнана кухня для персоналу.

Ця пропозиція є відмінною можливістю для підприємців у галузі охорони здоров’я або для інвесторів, які шукають привабливу нерухомість у центрі міста.

Раніше ми писали: Змітають із полиць: у запорізьких супермаркетах з’явилася гречка по 19,99 грн/кг (ФОТО). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-tsentri-zaporizhzhya-prodayut-budivlyu-pid-medichnij-zaklad-za-360-000-dolariv-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top