Стало відомо, скільки ВПО зареєстровано у Запорізькій області

За інформацією Міністерства інтеграції України, в Запорізькій області зареєстровано приблизно 233 тисячі внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Серед них є 48 тисяч дітей, 10,2 тисячі осіб з інвалідністю та 52,3 тисячі пенсіонерів. У регіоні діє 59 територіальних Координаційних центрів підтримки цивільного населення, і триває процес створення ще восьми таких центрів.

Шість тисяч дітей-переселенців отримують освітні послуги в шкільних закладах Запорізької області. З початку активних бойових дій 198 тисяч ВПО скористалися послугами закладів охорони здоров’я області.

Близько чотирьох тисяч переселенців, які мали статус безробітних громадян, перебувають на обліку у службі зайнятості. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

У Мінсоцполітики пояснили, кому можуть продовжити виплати ВПО у 2024 роціЗатримка виплат ВПО в Україні 2023: куди телефонуватиХто не отримає виплати ВПО з 1 січня 2024 року Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/stalo-vidomo-skilki-vpo-zareyestrovano-u-zaporizkij-oblasti/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top