Відновлення «Київстар»: що відомо на ранок 15 грудня

14 грудня компанія «Київстар» оголосила про початок відновлення мобільного інтернету в другій половині дня.

Про це повідомив президент компанії Олександр Комаров під час телемарафону. Він зазначив, що на той момент вже частково відновлено послуги домашнього інтернету і майже скрізь — голосовий зв’язок.

Київстар

На 15 грудня, після заяви компанії «Київстар» про відновлення мобільного інтернету, з’явилася суперечлива інформація щодо доступу до послуг в різних регіонах України.

Київстар немає інтернету

За коментарями користувачів, у деяких містах, як-от Вінниця та Тернопіль, інтернет працює уже з ранку 15 грудня або навіть з пізнього вечора 14 числа. У той же час, у інших містах, таких як Запоріжжя, Хмельницький, Харківська область, Львів та Київ, користувачі скаржилися на відсутність інтернету або нестабільність з’єднання.

Абонентам «Київстар» радять змінити паролі — співзасновник компанії Cyber Unit Technologies 

«Якщо щось відбувається, те, чого ви не розумієте, не зайвим буде змінити паролі на тих ресурсах, якими ви користуєтеся. Регулярно відбуваються крадіжки даних. Ми перебуваємо в стані війни, кібервійни, зокрема», — заявив співзасновник компанії Cyber Unit Technologies Єгор Аушев (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Останні новини щодо відновлення зв’язку «Київстар» на ранок 14 грудня Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/vidnovlennya-kiyivstar-shho-vidomo-na-ranok-15-grudnya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top