На Запоріжжі в останню путь провели військового, який віддав життя за Україну

У Вільнянську Запорізької області сьогодні, 18 грудня, провели прощання з військовослужбовцем 38-ї окремої бригади морської піхоти Іллею Ушмаєвим, який загинув, виконуючи бойове завдання на Херсонщині.

Про це повідомляє «Суспільне Запоріжжя».

Чоловік народився 2 серпня 1984 року. Він працював слюсарем-ремонтником у ТОВ «Водобуд» у Вільнянську, повідомила міська голова Наталія Мусієнко.

Після повномасштабного вторгнення, Ілля Ушмаєв вирішив піти на фронт добровольцем у Збройні сили України. Він служив у 38-й окремій бригаді морської піхоти.

Ілля був відповідальним та мотивованим, повідомив старший офіцер відділення рекрутингу Запорізького районного ТЦК та СП Віталій Іванісов:

«Він завжди проявляв ініціативу, завжди брав все у свої руки. Але, на жаль, 6 грудня 2023 року під час бою Ілля Сергійович загинув поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області».

Військовий планував створити сім’ю після повернення. На жаль, Іллі Ушмаєва не стало 6 грудня 2023 року. Він загинув, виконуючи бойове завдання з захисту Батьківщини.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-v-ostanniu-put-provely-viyskovoho-iakyy-viddav-zhyttia-za-ukrainu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top