У Мелітополі опублікували дані ще «партії» ідейних зрадників: зібралися на «гулянку» (ФАОТО)

Чергове «свято життя» любителі «російського світу» закотили у Палаці культури Залізничників у Мелітополі.

«Гуляли» там співробітники так званого департаменту культури, спорту та молоді. Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на «РІА М».

Серед помічників окупантів, хто співав і танцював на цій гулянці, були вже добре відомі зрадники. Одна з них засвітилася на відкритті жалюгідної подоби муралу і ще кількох рашисти раніше нагороджували медалями, зробивши з них учасниць «СВО».

Так, на там була помічена Ірина Торбаніст. До повномасштабного вторгнення та окупації регіону вона працювала вчителем фізики у гімназії №19. При рашистах почала працювати в школі №24 і тепер регулярно їздить росією. Але фото в національному одязі з українською символікою досі не видалила зі своєї сторінки. Її чоловік Вадим Торбаніст теж не відзначився патріотизмом до своєї країни та став співпрацювати із загарбниками.

Мелитопольцы опознали новую партию предателей – засветились на гулянке 1 Мелитопольцы опознали новую партию предателей – засветились на гулянке 2

Засвітилася на фото і 27-річна Діана Франческо. Ця зрадниця до «великої» війни теж була не проти покрасуватися у вишиванці, а зараз працює вчителем молодших класів у захопленій школі та промиває мізки малюкам «російським світом». Є учасницею рашистської організації «ми разом із росією» та «орлята росії». Бере активну участь у з’їздах окупаційної адміністрації та ділиться цим у себе на сторінці у соцмережі.

Мелитопольцы опознали новую партию предателей – засветились на гулянке 4 Мелитопольцы опознали новую партию предателей – засветились на гулянке 5

Дізналися на знімках мелітопольці та Вадима Мігулю. Чоловік раніше працював в «Укртелекомі», а зараз є співробітником фейкового департаменту культури, спорту та молоді.

— Балбес і йолоп, який за життям був тихішим за воду, нижчу за траву, постійно намагався чогось досягти, і ось нарешті його зоряний час настав. Виродок московитський, проживає в будинку по Бульвару 50-річчя Перемоги, навпроти Ризького ринку, – повідомляють городяни.

Мелитопольцы опознали новую партию предателей – засветились на гулянке 6

І остання з тих, кого впізнали патріотично налаштовані мелітопольці – Анжела Вербицька. Раніше вона працювала в ліцеї №15, а тепер працює вчителем молодших класів у ліцеї №4. За словами місцевих жителів, повністю підтримує окупаційну адміністрацію школи та вимагає цього ж від батьків. Буквально нещодавно їздила у відрядження до Петербурга. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Мелитопольцы опознали новую партию предателей – засветились на гулянке 7 Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-melitopoli-opublikuvali-dani-shhe-partiyi-idejnih-zradnikiv-zibralisya-na-gulyanku-faoto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top