У Мелітополі дівчина-підліток вкрала 18 мільйонів рублів і подалася навтьоки (ФОТО)

У Мелітополі 15-річна дівчина після сварки з матір’ю втекла з дому та поїхала разом зі своїм хлопцем у невідомому напрямку, при цьому прихопивши заощадження батьків у розмірі 18 млн. рублів, які нібито збирали на операцію родичу.

Як «назбиралася» така сума у звичайній мелітопольській родині не уточнюється. Про це повідомляє «РІА М», передає «Акцент».

Окупаційні поліцейські одразу розпочали пошуки дитини: розіслали орієнтування за її прикметами територіальним підрозділам, опитали знайомих, родичів та друзів зниклої дівчини, перевірили місця можливого її місцезнаходження.

Як виявилося, неповнолітня поїхала до Криму разом зі своїм другом. Парочку виявили на орендованій квартирі в Севастополі, де вона «вела розгульний спосіб життя».

Малолітню втікачку, яка мала при собі решту грошей у сумі 14 млн рублів, псевдополіцейські повернули батькам. Чотири мільйони рублів дівчина на момент затримання вже встигла витратити. Сама дівчина повідомила, що надалі планувала поїхати до батька в Краснодар. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Окупанти використовують газ проти ЗСУ поблизу Оріхова у Запорізькій області, — CNNЗ 1 січня зміняться правила щодо розрахунків через POS-термінали: подробиці Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-melitopoli-divchina-pidlitok-vkrala-18-miljoniv-rubliv-i-podalasya-navtoki-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top