У бюджеті Запоріжжя заклали 48 мільйонів гривень на фінансування комунального футбольного клубу «Металург»

У програмі «Фізична культура та спорт» на 2024 рік закладено фінансування в 59 мільйонів гривень, де 48,8 мільйона гривень складає фінпідтримка КП «МФК «Металург».

Про це стало відомо під час засідання двадцять другої сесії Запорізької міської ради, передає 061.

Посадовці зазначають, що 48,8 мільйона гривень для футбольного клуба необхідні на заробітну плату з нарахуваннями, оплату комунальних послуг, інші поточні видатки. З цієї суми більше половини – 27,1 мільйона гривень – закладенні на утримання спортивної інфраструктури.

На організацію та проведення районних і міських спортивно-масових заходів під час війни заклали 754 тисячі гривень, на відрядження команд ДЮСШ заклали 47 тисяч гривень, на проведення навчально-тренувальних зборів та відряджень учасників на змагання – 9,1 мільйон гривень та ще 288 тисяч гривень спрямують на щомісячні премії  тренерам-викладачам ДЮСШ зі стажем роботи до трьох років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запорізька міська рада виділила в наступному році 23 мільйона гривень на культуру.

Джерело: 061.ua

Источник: https://www.061.ua/news/3709178/u-budzeti-zaporizza-zaklali-48-miljoniv-griven-na-finansuvanna-komunalnogo-futbolnogo-klubu-metalurg

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top