У Бердянську через роботу ППО окупантів зруйновано дах будинку (ФОТО)

22 грудня весь вечір бердянці чули вибухи та постріли — рашисти намагались збити українські БПЛА.

Вчора окупанти відзвітували про збиття усіх безпілотників — збивають їх стрілецькою зброєю та над житловими кварталами, пише Бердянськ Сьогодні, передає «Акцент».

І, як вже стало відомо, через їх дії постраждало майно бердянця. Окупанти повідомили, що збитий БПЛА впав на житловий будинок та зруйнував дах. Постраждалих, на щастя, немає.

Бердянська військова адміністрація закликає мешканців дбати про свою безпеку.

— Другий день поспіль після роботи систем  російського ППО зазнають уражень помешкання бердянців. Закликаємо мешканців тимчасово окупованого Бердянська дотримуватись заходів індивідуальної безпеки. Почувши характерні звуки роботи ППО переміститись подалі від вікон, дотримуватись правила «двох стін», а за наявності укриття — прослідкувати туди. Бережіть себе!

Крім цього бердянці повідомляли, що окрім дронів вчора ввечері спостерігали ще й ракети над містом:

— Крім вибухів ще з моря пролетіли 4 ракети в бік Запоріжжя. А в Україні чомусь тривоги немає.

Бердянці повідомляють, що з ранку без попереджень без світла опинились частково вулиці у мікрорайонах 8 Березня, Колонія, Коса, Військове містечко. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-berdyansku-cherez-robotu-ppo-okupantiv-zrujnovano-dah-budinku-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top