АТБ, Нова пошта, банки: як працюватимуть на зимові свята

У період святкового сезону декілька відомих компаній в Україні працюватимуть за зміненим графіком через діючий воєнний стан. На відміну від попередніх років, цьогоріч не буде офіційних вихідних на Різдво 25 грудня та Новий Рік 1 січня. Приватні підприємства мають право змінювати свої робочі години.

До +8 градусів: яка погода буде у Запоріжжі до Нового Року

Багато відомих компаній оголосили про зміни у робочому графіку на святковий період. Наприклад:

Сільпо, великий рітейлер, не планує перерви на Різдво чи Новий Рік. У західних регіонах більшість магазинів закриються о 21:00 або 22:00 у Святвечір. На Різдво вони відкриються о 09:00. У Старий Новий Рік магазини працюватимуть за звичайним графіком до 22:00. 1 січня деякі магазини відкриються о 09:00, інші — о 10:00.АТБ, інший великий рітейлер, не матиме вихідного на Різдво. Всі магазини працюватимуть як зазвичай або із скороченням на 1-2 години залежно від регіону. Подібні зміни передбачаються і на Старий Новий Рік та Новий Рік.Приватбанк зазначив, що під час війни святкових перерв немає. Тому 24 та 31 грудня будуть звичайними вихідними, оскільки вони припадають на неділю. 25 грудня та 1 січня будуть робочими днями.Ощадбанк працюватиме у звичайному режимі 25 грудня. Про роботу банку 1 січня інформації немає.Українська банківська система, як керується Національним банком України, буде тримати свою систему електронних платежів (СЕП) в роботі 24/7, включно 29, 30 та 31 грудня. Валютний ринок, депозитарій та інші системи НБУ працюватимуть у звичайному режимі. Однак транзакції, що залучають Державну казначейську службу України через НБУ та Укрексімбанк, будуть проводитися до 16:00.Нова пошта, провідна поштова та кур’єрська компанія, буде працювати за наступним графіком:31 грудня: 09:00-17:001 січня: ВихіднийІнші дні: Звичайний графік
Однак деякі відділення можуть мати індивідуальний графік.Укрпошта, інша поштова служба, буде дотримуватися такого графіка:25, 31 грудня: Звичайний графік1 січня: ВихіднийРозетка, відомий рітейлер електроніки, буде працювати з 10:00 до 19:00 на Різдво та з 09:00 до 16:00 у Старий Новий Рік. Магазини будуть закриті на Новий Рік.

Комендантська година на Різдво та Старий Новий Рік залишається в силі. Крім того, продаж алкоголю в святкові дні буде відбуватися за стандартним регламентом.

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/atb-nova-poshta-banki-yak-pratsyuvatimut-na-zimovi-svyata/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top