За дві доби 265 ударів: які населені пункти атакували окупанти на Запоріжжі 6 і 7 січня (ФОТО)

Протягом вихідних, 6 та 7 січня, російські загарбники скинули керовані авіабомби на Оріхів, Новодарівку та П’ятихатки, обстріляли з реактивних систем залпового вогню Гуляйполе, Новоданилівку, Малу Токмачку, Новоіванівку та Малі Щербаки, здійснили 58 БПЛА-атак та 196 ударів із артилерії по інших містах і селах.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Унаслідок влучань зруйновані об’єкти житлового фонду регіону. В ці дні інформації про постраждалих до поліції не надходило.

Впродовж минулих двох діб окупаційні війська обстріляли з різних видів озброєння 22 населені пункти Пологівського та Василівського районів. Під вогнем ворога опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новоандріївка, Новоданилівка, Гуляйпільський, Новодарівка, Чарівне, Малинівка, Мала Токмачка, Щербаки, Левадне, Темирівка, Полтавка, Червоне, Білогір’я, Преображенка, Плавні, Роботине, Кам’янське, Малі Щербаки, П’ятихатки, Лобкове.

В результаті атак окупаційних військ зруйновані домоволодіння мирного населення, пошкоджені господарські будівлі та прибудинкові території. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/za-dvi-dobi-265-udariv-yaki-naseleni-punkti-atakuvali-okupanti-na-zaporizhzhi-6-i-7-sichnya-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top