Жителька Запоріжжя втратила за тиждень 77 тисяч гривень на новій «роботі»

57-річна жителька Запоріжжя у відомій соціальній мережі побачила оголошення про додатковий заробіток і розраховувала на швидкі доходи від інвестицій у біржові акції. Натомість — за тиждень вона втратила понад 77 тисяч гривень.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на ГУНП в Запорізькій області.

Після того, як жінка перейшла за посиланням та ввела особисті відомості, їй зателефонував «брокер» та запропонував швидкий прибуток — вкласти через вебресурси гроші в біржові інвестиції. Жінка спокусилась на привабливу пропозицію та переказала на невідомі рахунки 29 300 гривень. У подальшому, щоб «вивести з біржі зароблені гроші та пройти фінансовий моніторинг», додатково перерахувала ще 38 300 гривень.

Проте, після здійснення чергової транзакції запоріжанка не отримала ані прибутків, ані можливості повернути вкладене, а «роботодавці» більше на зв’язок не виходили. Жінка зрозуміла, що поповнила гаманець шахраїв та звернулась до поліції.

Поліцейські застерігають громадян не спокушатися на такого роду обіцянки про легкі гроші. Нерідко ір-адреси подібних ресурсів вказують про їхню іноземну реєстрацію. Тому розслідувати такі шахрайства непросто. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/zhitelka-zaporizhzhya-vtratila-za-tizhden-77-tisyach-griven-na-novij-roboti/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top