У Запоріжжі поліцейські почали чергувати у школах. Відео

У Запоріжжі заступили на охорону закладів середньої освіти офіцери Служби освітньої безпеки. Поліцейські мають забезпечити безпеку дітей у школах – така мета реалізації національного проєкту «Офіцери Служби освітньої безпеки». Поліцейські чергуватимуть у тих школах, які працюють у змішаному форматі.

Як повідомили у пресгрупі ГУНП області, функції офіцерів СОБ тимчасово виконуватимуть діючі правоохоронці з числа співробітників поліції охорони, які пройшли відбір і навчання азам діяльності закладів освіти, порядку їх функціонування та основ вибухотехніки, щоб посилити спроможність захисту дітей під час навчального процесу.

В обласному главку поліції відбувся інструктаж офіцерів СОБ, які прибули для проходження практики у запорізьких школах, де буде проводитись змішане навчання. у запоріжжі розпочали стажування офіцери служби освітньої безпеки

«На національному та регіональному рівні в системі освіти одне з найголовніших завдань — забезпечити проведення навчання для наших дітей. У Запоріжжі лише в 17 закладах середньої освіти створені достатні безпекові умови, щоб запустити навчання у змішаному форматі. Завдяки реалізації проєкту «Офіцери Служби освітньої безпеки» батьки та вчителі зможуть якісно виконувати свою роботу, розуміючи, що їхні діти в безпеці. Першими бути складно, але освітяни на вас чекають. Маємо попіклуватись про майбутнє наших дітей», — звернулася до поліцейських керівниця департаменту освіти та науки ЗОДА.

Крім того, начальниця ювенальної превенції поліції Запоріжжя Ольга Зінченко запевнила, що із фахівцями з безпеки у кожному навчальному закладі будуть тісно взаємодіяти співробітники ювенальної превенції та поліцейські офіцери громад, закріплені за територією обслуговування.

Одразу після проведення інструктажу офіцери Служби освітньої безпеки заступили на охорону закладів загальної середньої освіти Запорізької області.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-politseyski-pochaly-cherhuvaty-u-shkolakh-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top